الزامات حقوقی استارتاپ ها از مهم‌ترین مسائل و دغدغه‌های صاحبان استارتاپ است. چه استارت آپ نوپا باشد، چه در حال توسعه و چه رشد یافته و با سابقه، در ارتباط با بنیانگذاران، سرمایه داران، کارمندان و حتی سازمان‌ها و ارگان‌های مربوط، درگیر الزامات حقوقی و قانونی  است. نظارت و برنامه ریزی حقوقی این مسائل، نیازمند دانش و تخصص حقوقی است. بنابراین داشتن یک مشاوره حقوقی استارت آپ متخصص، می‌تواند ضامن اطمینان خاطر و آسودگی صاحبان استارت آپ باشد و این موجب توسعه روزافزون کسب و کار استارتاپی میشود.

 مسائل حقوقی استارت آپ ها در سه قسمت مطرح میشوند

قبل از شروع به کار: مسائلی مانند ثبت ایده، ثبت شرکت یا موسسه، مجوز‌ها، قرارداد با تیم فنی استارت آپ، قرارداد با شریکان و بنیانگذاران (کوفاندر) و قرارداد عدم افشا اطلاعات است در این مورد، نمونه قرارداد‌های متعددی در حوزه بنیان گذاران ، محرمانگی و عدم رقابت توسط  وکلای متخصص گروه سروش عدل آماده شده است.

در حال کار: مسائلی مانند تولید محتوا، قرارداد پرسنلی و منابع انسانی، ثبت برند و لوگو، شرایط و ضوابط سایت، قرارداد با تیم بازاریاب و تبلیغات، قرارداد با تامین کننده و بیمه و مالیات است.

مسائل حقوقی استارتاپ های پیشرفته: مسائلی مانند اصلاح و به‌روز رسانی ساختار مدیریتی، ارزش گذاری، جذب سرمایه گذار، فروش سهام، مشارکت‌های جدید، خرید استارتاپ‌های کوچک و اعطای نمایندگی است.

با توجه به مسائل بیان شده برای جلوگیری از مشکلات حقوقی استارتاپ ها داشتن مشاوره حقوقی استارتاپ امری واجب و حیاتی است.

 

اگر در زمینه مسائل حقوقی استارتاپ ها و تهیه و تنظیم قرارداد مربوط به استارتاپ  نیازمند مشاوره حقوقی با وکلایی متخصص گروه سروش عدل هستید فرم درخواست خدمات حقوقی را تکمیل نمایید.