مشاوره، استعلام و عقد قراردادهای خرید و فروش

قراردادهای خرید و فروش یک از پر­کاربرد­­ترین انواع قراردادهای حقوقی به شمار می­روند. و طیف گسترده­ای از موضوعات را در بر می­گیرند .از خرید و فروش کالا تا نقل و انتقالات ملک. اما پیچیدگی های قانونی چنین قرارداد­هایی،  عاملی برای بروز بسیاری از اختلافات حقوقی غیر­قابل پیش­بینی میباشد. اینجاست که آشنایی با نکات و قوانین مرتبط با مشاوره، استعلام و عقد قراردادهای خرید و فروش اهمیت خود را نشان می­­دهد. اگر می خواهید به سبک آقای وکیل، قرارداد خود را منعقد کنید با ما همراه باشید.

 مشاوره حقوقی عقد قراردادهای خرید و فروش، قانونمند امضا کنید.

تمامی شروط لازم و موارد قانونی عقد قرارداد­­ها در قانون مدنی ایران به تفصیل ذکر شده است. و این موارد قانونی، پایه و اساس تمامی قرارداد­­ها شناخته می­گردد. اینکه قرارداد خرید و فروش شما از نوع قرارداد بیع باشد. یا خرید و فروش ملک تفاوتی در اصل قضیه نمی­کند. تمامی شرایط عمومی لازم برای صحت قراردادها لازم الاجرا شناخته می­گردند.

اما یک بحث مهم در این میان وجود دارد و آن آگاهی از خط به خط این قوانین است. قوانینی که به قرارداد شما رسمیت قانونی می­بخشد. و اینجاست که بحث مشاوره قراردادهای خرید و فروش مطرح می­شود. موضوعی که به کمک آن می توان از ایجاد بسیاری از اختلافات و مشکلات حقوقی ناشی از عقد قراردادهای خرید و فروش جلوگیری کرد. و از طرفی چارچوب های قانونی لازم در زمینه ی انعقاد قراردادها را بهتر شناخت.

با مشاوره حقوقی می­توانید از نظریات مشورتی و نکات قانونی لازم در زمینه­ ی انعقاد قراردادها آگاه باشید. و از آنجایی که بند به بند قراردادی که امضا می­کنید. بار مسئولیت قانونی و تعهد برای شما به همراه دارد .پس بهتر است که قبل از انعقاد آن با جنبه های حقوقی و قانونی قراردادی که پیش روی شماست بیشتر آشنا شوید. همچنین در مراحل انعقاد قرارداد هم می­توانید وکیل همراه خود را در کنارتان داشته باشید تا در لحظه ی انعقاد و امضای قرارداد بر آن نظارت کامل داشته باشد.

مشاوره، استعلام و عقد قراردادهای خرید و فروش

استعلام و عقد قراردادهای خرید و فروش

اما بحث استعلام و عقد قراردادهای خرید و فروش اصطلاحی است. که بیشتر برای خرید و فروش املاک به کار می­رود. همانطور که می­دانید انتقال سند باید در دفترخانه ی اسناد رسمی صورت بگیرد. تا رسمی و قانونی شناخته شود. و مالکیت قانونی تحقق یابد. اما برای اینکه پروسه ی قانونی انتقال رسمی سند تکمیل گردد و چنین نقل و انتقالی واجد آثار حقوقی و قانونی شود، نیازمند استعلام­ هایی از مراجع زیر می باشد:

  • اول اینکه باید طی استعلامی، تاییدیه های لازم از طرف سازمان اسناد و املاک کشوری اخذ گردد. این موضوع که ملک در رهن کسی نیست. و یا قبلا به شخص یا اشخاص دیگری فروخته نشده باشد. از این استعلام مشخص میگردد.
  • پس از تایید این استعلام نوبت به استعلام از شهرداری می­رسد. که توسط آن باید مشخص گردد که مفاصاحساب ملک موردنظر پرداخت شده و ملک هیچ گونه بدهی به شهرداری ندارد.
  • استعلام از سازمان دارایی هم یکی دیگر از مواردی است که پیش از تنظیم سند توسط دفتر اسناد رسمی صورت می پذیرد. و بر اساس آن مشخص می­گردد که ملک هیچ گونه بدهی مالیاتی به دارایی ندارد و برای فروش و انتقال آماده است.

حال همه چیز مهیاست تا عقد قرارداد خرید و فروش ملک شما به پایان برسد و مالک قانونی ملک خود شناخته شوید.

توجه کنید که برای قرارداد خرید و فروش کالا یا قرارداد بیع نیازی به این استعلام ها نیست و فقط باید توجه داشت که مبیع ممنوعیت معامله نداشته باشد. یا قبل از شما به شخص دیگری فروخته نشده باشد.

با دانستن نکات حقوقی قراردادهای خرید و فروش همیشه یک گام جلوتر خواهید بود.

مثل همیشه می­توانید تمامی پرسش­های خود را در زمینه­ی مشاوره، استعلام و عقد قراردادهای خرید و فروش همراه با سایر سوالات حقوقی خود را با وکلاء و کارشناسان حقوقی تیم ما در میان بگذارید.